Tawaran kepada yang berada di Melaka , Muar Batu Pahat atau Muar

Adakah anda seorang programmer ?

Boleh buat online database ?

Boleh buat online calculation yang simple atau yang complex ?

Anda menganggur ?

Susah nak cari kerja atau ada kerja tapi gaji tak berbaloi ?

Atau bekerja dengan gaji ciput saja sekarang ni tapi hajat hati nak hidup senang ?

Atau anda bekerja bukan dibidang anda yang anda minati iaitu jadi online programmer ?

Maka anda yang saya cari!


Tujuan utama ialah untuk mempelawa anda JV dengan saya untuk satu projek yang bakal saya jalankan

Plan dan roi dan sebagainya semua dah siap , nak buat site online je sekarang

Takpe , nanti anda dengar penerangan saya , tak faham boleh tanya ,dan kalau tak minat , kalau tak join pun takpe

Saya tak paksa , pasal tu saya ajak JV

Bukan saya tak boleh upah je programmer , tapi kesannya tak best bila upah orang lain buat projek macam yang saya nak buat ni

Projek yang saya buat ni bestnya kena JV atau share partner yang buat dengan pengawasan dan modul yang kita buat sendiri , baru seronok dan thrill

Saya sanggup tangguhkan projek saya ni sebab nak cari share partner aka JV ini

Peluang datang sekali sahaja dalam hidup ni selalunya , jadi jika anda ada kapasiti yang saya nyatakan diatas , boleh hubungi saya segera

Saya akan aturkan pertemuan dengan anda , saya akan bersama anda mengubah masa hadapan anda .

Boleh email saya di [email protected] atau call/sms saya di 012-5667070 , jika berminat menyertai saya , terima kasih www.tapakiklan.com