anda berminat nak trade forex tapi tak tahu caranya?? saya boleh ajarkan
good days!!!!
FX united broker firm from Belgium introduce first winst plan in the world. Without trading you can earn. Now in Malaysia. Join our preview at

Wisma KLFX Blok B, 1-32A Jalan Pandan Prima 2, Dataran Pandan Prima Ampang, 55100 Kuala Lumpur.
Date : Every Tuesday & Thursday
Time: 9.00pm

bring your friend to expand your income.
Any inquiry please call 0173191420 Naim
Jangan malu bertanya nanti sesat jalan, tak semestinya tanya confirm kena join, keputusan di tangan anda, whatsapp pon bole, kalau nak jumpe pon bole saya terang lebih lanjut, jangan risau tak perlu bayar pon...

Ape yang ada dalam FX United??
4 dalam 1 forez biz platform dan 1 st in the world di sediakan untuk anda.
Company lain memang takde bagi plan macam ni tak percaya survey sendiri.

1. Trade-Buy/Sales
Pendapatan dari profit jual beli currency samada harga market sedang naik atau turun.

2. Affiliate
Taja / sponsor rakan2 anda untuk trade di platform fx united. Anda akan dapat bonus sehingga 5 level dari sprade currency yang rakan n rakan pada kawan anda trade
Level 1 - 54%
Level 2 - 20%
Level 3 - 5%
Level 4 - 3%
Level 5 - 3%
Total - 85%

3. Wintsplan (terus-terang memang takde di company laen)
Modal = Potensi income sehari
100usd = 150usd
200usd = 300usd
300usd = 450usd
500usd = 750usd

4. CAPITAL GUARANTEE AUTO TRADE (CGAT) robot auto trade TERBARU
robot ini akan membantu anda trade akaun anda. pulangan sehingga 30% sebulan..... 100% tiada risiko malah modal bole withdraw bile2 mase anda inginkan... goyang kaki je duit masuk (bukan skim cepat kaya ye)..... just monitor je.....

Apa anda dapat bila join??
-Welcome bonus 30% dari modal
-kelas trade PERCUMA (belajar sampai pandai)
-Sponsor bonus 50% dari modal anda
-Pairing bonus 10%
-Trading dividen sebanyak 1.5%-2.5% atas sekurang-kurangnya minimun 3% dari trading akaun wints kita

Jemput ke preview di address
Wisma KLFX Blok B, 1-32A Jalan Pandan Prima 2, Dataran Pandan Prima Ampang, 55100 Kuala Lumpur.

Dengan pilihan modal permulaan serendah 100usd sahaja anda mampu menjana pendapatan. Bayangkan anda sedang membuat keuntungan 150usd - 750usd sehari..... refer link ini http://www.fxunited.com/ berminat sila PM saya. Banyak lagi benefit kalau nak tulis satu2 kat sini... Terima kasih... harap maklum balas dari anda.... Friendly forex trading platform in the industry
LEARN,EARN, N JOY